Pasta fresca

Spaghetti Carbonara

Guanciale ( wieprzowe podgardle dojrzewające)/ Jajka / Pecorino / Pieprz tłuczony

39,-


 Tagliatelle Bolognese

Ragu wołowe/ Pomidory / Parmezan / Natka

41,-


 Gnocchi z boczniakiem i pancettą

Boczniak ostrygowaty/ Cebula/ Czosnek/ Pancetta/ Pomidory/ Parmezan

46,-


 Gnocchi z krewetkami w różowym sosie

Krewetki / Cebula  / Czosnek / Mascarpone / Pomidory / Parmezan

52,-


 Garganelli z kiełbaską włoską 

Salsiccia / Cebula / Seler naciowy / Marchewka / Białe wino / Czosnek / Parmezan  

46,-


 Linguine z owocami morza  

Krewetki / Małże / Kalmary / Czosnek / Cebula / Spianata piccante / Białe wino / Pomidory cherry / Bottarga / Rukola  

52,-


 Pappardelle ze szpinakiem i gorgonzolą

Szpinak/ Cebula/ Czosnek/ Pomidorki cherry/ Gorgonzola

45,-


Pappardelle con coniglio in bianco - czyli królik na biało

Królik / Wino białe / Soffritto / Szałwia / Parmezan / Pomidory

52,-


 Tagliatelle z łososiem

Łosoś/ Brandy/ Cebula/ Czosnek/ Passata/ Mascarpone/ Pomidorki cherry

46,-


 Tagliatelle z kurczakiem

Kurczak/ Pieczarka / Rozmaryn/ Cebula / Czosnek / Pecorino

46,-


 Czarne spaghetti

Kalmar / Krewetki / Czosnek / Pomidorki cherry / Spianata piccante / Natka / Białe wino

51,-