Pasta fresca
Pasta fresca
Spaghetti Carbonara
Guanciale ( wieprzowe podgardle dojrzewające)/ Jajka / Pecorino / Pieprz tłuczony
39,-
Tagliatelle Bolognese
Ragu wołowe/ Pomidory / Parmezan / Natka
41,-
Gnocchi z boczniakiem i pancettą
Boczniak ostrygowaty/ Cebula/ Czosnek/ Pancetta/ Pomidory/ Parmezan
46,-
Gnocchi z krewetkami w różowym sosie
Krewetki / Cebula / Czosnek / Mascarpone / Pomidory / Parmezan
52,-
Garganelli z kiełbaską włoską
Salsiccia / Cebula / Seler naciowy / Marchewka / Białe wino / Czosnek / Parmezan
46,-
Linguine z owocami morza
Krewetki / Małże / Kalmary / Czosnek / Cebula / Spianata piccante / Białe wino / Pomidory cherry / Bottarga / Rukola
52,-
Pappardelle ze szpinakiem i gorgonzolą
Szpinak/ Cebula/ Czosnek/ Pomidorki cherry/ Gorgonzola
45,-
Pappardelle con coniglio in bianco - czyli królik na biało
Królik / Wino białe / Soffritto / Szałwia / Parmezan / Pomidory
52,-
Tagliatelle z łososiem
Łosoś/ Brandy/ Cebula/ Czosnek/ Passata/ Mascarpone/ Pomidorki cherry
46,-
Tagliatelle z kurczakiem
Kurczak/ Pieczarka / Rozmaryn/ Cebula / Czosnek / Pecorino
46,-
Czarne spaghetti
Kalmar / Krewetki / Czosnek / Pomidorki cherry / Spianata piccante / Natka / Białe wino
51,-