Pasta fresca

1. Spaghetti Carbonara

Guanciale / Jajka / Pecorino / Pieprz tłuczony

30,-


2. Tagliatelle Bolognese

Ragu wołowe/ Pomidory / Parmezan / Natka

30,-


3. Gnocchi z kurkami i pancettą

Kurki/ Cebula/ Czosnek/ Pancetta/ Pomidory/ Parmezan

36,-


4. Gnocchi z krewetkami w różowym sosie

Krewetki/ Cebula/ Czosnek/ Mascarpone/ Pomidory/ Parmezan

42,-


5. Tagliolini z ośmiornicą i peperonatą

Ośmiornica/ Pomidory/ Pieczona papryka/ Cebula/ Czosnek/ Natka

42,-


6. Tagliatelle z łososiem

Łosoś/ Brandy/ Cebula/ Czosnek/ Passata/ Mascarpone/ Pomidorki cherry/ Gremolata

39,-


7. Tagliatelle z kurczakiem

Kurczak/ Pieczarka / Rozmaryn/ Cebula / Czosnek / Pecorino

36,-


8. Trofie z caponatą

Bakłażan / Cukinia / Pomidor / Oliwki / Kapary/ Papryka

35,-


9. Trofie z szynką i cukinią

Szynka / Cukinia / Śmietana/ Czosnek / Parmezan

36,-


10. Czarne spaghetti

Kalmar / Krewetki / Czosnek / Pomidorki cherry / Spianata piccante / Natka / Białe wino

45,-