Pasta fresca

1. Spaghetti Carbonara

Guanciale ( wieprzowe podgardle dojrzewające)/ Jajka / Pecorino / Pieprz tłuczony

32,-


2. Tagliatelle Bolognese

Ragu wołowe/ Pomidory / Parmezan / Natka

32,-


3. Gnocchi z boczniakiem i pancettą

Boczniak ostrygowaty/ Cebula/ Czosnek/ Pancetta/ Pomidory/ Parmezan

38,-


4. Gnocchi z krewetkami w różowym sosie

Krewetki / Cebula  / Czosnek / Mascarpone / Pomidory / Parmezan

42,-


5. Linguine z łososiem 

Łosoś /Szpinak baby / Śmietana / Cytryna / Czosnek / Natka / Kawior 

42,-


6. Linguine z owocami morza  

Krewetki / Małże / Kalmary / Czosnek / Cebula / Spianata piccante / Białe wino / Pomidory cherry / Bottarga / Rukola  

48,-


7. Pappardelle ze szpinakiem i gorgonzolą

Szpinak/ Cebula/ Czosnek/ Pomidorki cherry/ Gorgonzola

36,-


8. Tagliatelle z łososiem

Łosoś/ Brandy/ Cebula/ Czosnek/ Passata/ Mascarpone/ Pomidorki cherry/ Gremolata

39,-


9. Tagliatelle z kurczakiem

Kurczak/ Pieczarka / Rozmaryn/ Cebula / Czosnek / Pecorino

36,-


10. Trofie z caponatą

Bakłażan / Cukinia / Pomidor / Oliwki / Kapary/ Papryka

36,-


11. Rigatoni a'la flaczki z indyka

Serce / Żoładki / Pieczarki / Rozmaryn / Cebula / Czosnek / Wino czerwone / Pomidory 

38,-


12. Czarne spaghetti

Kalmar / Krewetki / Czosnek / Pomidorki cherry / Spianata piccante / Natka / Białe wino

46,-