Mięsa

1. Wątróbka z patelni

Wątróbka indycza /Sos malinowy / Cebula karmelizowana / Puree ziemniaczane / Pancetta/

Mix sałat/ Sos ziołowy 

60,-

2. Kotlet milanese 300 g. 

Schab z kością / Cytryna / Chipsy wieprzowe / Ziemniaczki pave / Sałatka colesław 

69,-
3. Kaczka pieczona
Pół kaczki Barbarie/ Sos sliwkowo - żurawinowy/ Krokiet z młodej kapusty/ Gnocchi

79,- 
4. Porchetta a'la Toscana czyli pieczony prosiak w ziołach

Polędwiczka/ Boczek/ Warzywa rustykalne/ Ziemniaki opiekane/ Grzyby shimeji

75,-

5. Piers indyka nadziewana pomidorkami suszonymi 

Indyk / Puree ziemniaczane z groszkiem/ Krokiet z młodej kapusty/ Marchewka młoda  
69,-

6. Żebra wieprzowe BBQ 900g.
Żeberko wieprzowe / Colesław / Pikle / Ziemniaczki pieczone / Sos BBQ
85,-